Boeddha op het werk

De wijsheid van Boeddha voor jouw persoonlijk leiderschap

Een heldere geest en een warm hart

Boeddha op het werk

Wat kun je doen om je niet te laten belemmeren door wat zich in de omgeving aandient? Hoe kun je het hoofd koel houden en je hart warm bij tegenslag of stressvolle situaties? Dat leer je tijdens deze training.

Persoonlijk leiderschap gaat over jezelf aansturen, bewust kiezen wat je doet en verantwoordelijkheid nemen voor de manier waarop je communiceert. Om dit te kunnen doen is het belangrijk om te begrijpen hoe je eigen mind werkt. Hoe kijk jij naar de wereld, welke drijfveren, overtuigingen, normen en waarden beïnvloeden jouw gedrag?

Stel dat je gehecht bent aan je eigen ideeën, maar je collega’s hebben hun eigen opvattingen waardoor je water bij de wijn moet doen… De gedachten en gevoelens die jij vervolgens over deze situatie hebt, beïnvloeden je keuzes, je gedrag en je communicatie.

Het begint met je mindset

Aan de hand van ontspanningsmeditaties, analytische meditatie, jouw persoonlijke drijfverenprofiel, emotionele intelligentie, individuele- en groepsopdrachten krijg je inzicht en controle over je gedachten en gevoelens. Met als resultaat dat jij niet meer uit balans gebracht wordt door wat zich in jouw omgeving afspeelt, maar dat jij de wijsheid van boeddha gebruikt om persoonlijk leiderschap toe te passen.

Je leert onder andere:

Na afloop van deze training zal jij je meer in controle voelen en weet je wat je kunt doen om in verbinding te blijven met jezelf en daardoor ook met de omgeving.

Is dit de training die je zoekt?

Je bent van harte welkom. Deze training is te boeken als incompany training en als open inschrijving.

Chat openen
1
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?