Boeddha op het werk

De wijsheid van boeddha voor jouw Persoonlijke Effectiviteit

Kiezen, handelen en communiceren vanuit een heldere geest en een warm hart

Ontdek de kracht van innerlijke rust en balans met de exclusieve training "Boeddha op het Werk"!

Ben je op zoek naar meer balans in je professionele leven? Wil je stress verminderen, je concentratie verbeteren en productiever zijn? Dan is onze boeiende en transformerende training “Boeddha op het Werk” precies wat je nodig hebt!

🧘‍♂️ Wat houdt de training in? 🧘‍♀️

“Boeddha op het Werk” is een unieke en verfrissende trainingservaring die eeuwenoude wijsheid combineert met moderne praktijken. Onze ervaren en gepassioneerde instructeurs nemen je mee op een reis naar zelfontdekking en innerlijke groei, specifiek gericht op het creëren van harmonie en welzijn op de werkvloer.

🎓 Voor wie is deze training bedoeld? 🎓

De “Boeddha op het Werk” training is geschikt voor professionals van alle niveaus en achtergronden. Of je nu een drukbezette leidinggevende bent, een ambitieuze ondernemer of een enthousiaste werknemer, deze training biedt waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

Het begint met je mindset

Deze online training bestaat uit 10 bijeenkomsten van elk 2 uur, die wekelijks plaatsvinden van 10:00 tot 12:00 uur.

Elke bijeenkomst zal zich richten op een specifiek onderwerp dat essentieel is voor het creëren van balans en welzijn op het werk.

Ontdek de kracht van mindfulness en boeddhistische principes in je werk met de online training. Ontwikkel een dieper begrip van jezelf en anderen, terwijl je innerlijke rust en harmonie vindt, zelfs in uitdagende werkomgevingen.

Verbeter je productiviteit door de essentiële principes van mindfulness en meditatie. Leer hoe je je aandacht kunt richten, stress kunt verminderen en een betere focus kunt behouden. Optimaliseer je prestaties met praktische technieken en strategieën voor effectieve zelfsturing.

Creëer een positieve werksfeer door te leren hoe je compassie en begrip kunt ontwikkelen. Verbeter niet alleen je eigen werkgeluk, maar ook de relaties met collega’s. De training bevordert een harmonieuze en ondersteunende omgeving waarin samenwerking en teamgeest floreren.

Het programma is als volgt opgebouwd

Na afloop van deze training zal jij je meer in controle voelen en weet je wat je kunt doen om in verbinding te blijven met jezelf en daardoor ook met de omgeving.

De normale prijs van deze training is in totaal 970 euro per persoon voor 10 bijeenkomsten.

Tijdelijke actie: 97 euro per persoon voor 10 bijeenkomsten

Hatton - sri lanka - waterval - Linda Koster - Samen denken Samen Doen

Inschrijven/aanmelden

Chat openen
1
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?