Elke dag is zinvol, dat is mijn missie

Als je dat doet wat zin geeft, zorgt dat voor energie, inspiratie, vitaliteit en succes.

Ik help mens en organisatie om dat te doen wat zinvol is en zin geeft.

Samen kom je verder. Daar geloof ik in en het maakt me blij.

Op de afbeelding hierboven zie je de medewerker-journey. Door ervoor te zorgen dat de medewerker deze reis als zingevend ervaart, vergroot je de kans dat de medewerker succesvol is en zich “niet buiten, maar binnen” je organisatie wilt ontwikkelen. 

Met Samen Denken Samen Doen kom je vérder.
Samen onderzoeken we het potentieel van (nieuwe) medewerkers, analyseren we wat voor leeroplossingen het beste werken binnen jouw organisatie en welke trainingsprogramma’s het beste aansluiten op de organisatiedoelstellingen (en ook nog eens heel leuk zijn om te volgen). 

Meer over Linda

Met meer dan 12 jaar ervaring als therapeut, trainer, coach, learning & development professional en 41 jaar levenservaring is Linda specialist wanneer het gaat om de ontwikkeling van de mens. 


Door haar open, enthousiaste, kalme en warme persoonlijkheid voelt het snel alsof je haar al jaren kent.

Van februari tot en met april 2023 reisde Linda door Nepal en Sri Lanka en hervond haar zingeving in het Boeddhisme. De Boeddhistische wijsheid, in combinatie met humor en spontaniteit zijn de uitgangspunten voor haar manier van werken.

Laat een training op maat ontwerpen

Verbinding tussen mens en organisatie

Samen zorgen we ervoor dat medewerkers zich thuis voelen in de organisatie. Zo kan ieder doen waar hij of zij goed in is. Dit is goed voor de organisatie én voor de mens als ‘mens’.

Download: Een simpel stappenplan voor een succesvol inwerkproramma

Ontvang de download link direct in je mailbox.
Chat openen
1
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?