Ik help organisaties met het ‘up to speed’ krijgen en behouden van talent

Ontbreekt het je aan tijd, kennis of inspiratie om een onboardingsprogramma in te richten? Bij Samen Denken Samen Doen ben je aan het juiste adres voor een waardevolle onboarding op maat.

Samen kom je verder. Daar geloven wij in. Zeker wanneer het gaat om de ontwikkeling van mens en organisatie.

Nog voordat een medewerker aan een nieuwe baan begint heb je als werkgever invloed op de betrokkenheid en motivatie. Op de afbeelding hierboven zie je de medewerker-journey. Door de medewerker ‘echt’ welkom te heten en goed te begeleiden, vergroot je de kans dat de medewerker zich “niet buiten, maar binnen” je organisatie wilt ontwikkelen.

Met Samen Denken Samen Doen kom je vérder.
Samen analyseren we wat voor leeroplossing jouw organisatie nodig heeft en vertalen deze naar vernieuwende en interactieve programma’s die naadloos aansluiten op de organisatiedoelstellingen en ook nog eens heel leuk zijn om te volgen. 

Meer over Linda

Als kind
Vroeger, als kind zat ik uren achter elkaar te tekenen en knutselen. De ene keer tekende of knutselde ik naar een voorbeeld, de andere keer kwam het vanuit mijn eigen fantasie. Daarnaast was ik al op de basisschool een verbinder. Ik deed mijn best om ervoor te zorgen dat iedereen ‘erbij hoorde’. Passie voor creativiteit, ontwerpen, maken en liefde voor mensen vormen de rode draad in mijn persoonlijke ontwikkeling.   

Achtergrond
Op mijn achtentwintigste voltooide ik een vierjarige opleiding tot therapeut, waarna ik zelfstandig een praktijk startte. Ik hielp mensen met het verwerken van hun verleden en begeleide hen om in ‘het hier en nu’ anders zichzelf, anderen en situaties om te gaan. Later ben ik mij gaan richten op het bedrijfsleven en heb ik mij ontwikkeld in “Learning & Development”.

Linda Koster kwast

Verbinding tussen mens en organisatie

Samen zorgen we ervoor dat medewerkers zich snel thuis voelen in de organisatie. Zo kan ieder doen waar hij of zij goed in is. Dit is goed voor de organisatie én voor de mens als ‘mens’.

Download: Een simpel stappenplan voor een succesvol inwerkproramma

Ontvang de download link direct in je mailbox.