Doorbraak Week

Doorbreek de cirkel

Doe vandaag iets waar je toekomstige zelf blij mee is!

Doorbreek de cirkel

De Doorbraak Week is een reis waar jouw toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn. Je hoeft niet het vliegtuig te nemen, deze week volg je namelijk online, vanuit je eigen vertrouwde omgeving, in het gezelschap van gelijkgestemden.

Stap aan boord voor reis door jouw innerlijke landschap en laat jezelf verrassen.

Wat je aandacht geeft groeit

Maak je klaar voor een ervaring die je liefde voor jezelf verdiept, je focus versterkt, je communicatievaardigheden verfijnt, en je in staat stelt om patronen te doorbreken die jou niet langer vooruit brengen.

Ben je klaar om jezelf de aandacht te geven waar je naar verlangt?

Dit haalden anderen uit de Doorbraak Week

Hoe ziet de week eruit

De Doorbraak Week is een week die je uitdaagt om uit je comfortzone te gaan. Niets is echter verplicht, jij bepaalt wat je eruit wilt halen.

Zondagavond ‘Kick Off’
20:00 – 20:30 uur
We trappen de week af met een korte kick-off sessie waar we checken of het iedereen lukt om in te loggen (dan hoef je jezelf daar de volgende ochtend geen zorgen over te maken) elkaar ontmoeten en eventuele vragen beantwoorden.

Maandag tot en met Vrijdag*
5:30 – 6:30 uur dagstart (of later via de replay 😘)
We beginnen de dag met een meditatie / ademhalingsoefening, aandacht voor het thema van de dag en het stellen van dagdoelen waar jij voldoening uit haalt. Je krijgt een opdracht die je in de ochtend, middag of begin van de avond kunt uitvoeren.

20:00 – 20:30 uur dagafsluiting (of later via de replay)
We nemen tijd om met elkaar te delen hoe je de dag hebt ervaren, ronden met een dankbaar hart af en bereiden onszelf voor op een goede nachtrust.

* optioneel:
de echte fanatiekelingen blijven  donderdag de hele nacht wakker om zo uitstelklusjes weg te werken en de baan vrij te maken voor vernieuwing. Hierdoor krijg je nog een hoop tijd kado.

Thema's van de doorbraak week

Neem de regie

Grijp deze kans om patronen die niet meer helpen te doorbreken en routines te ontwikkelen die jou gelukkig maken. Je toekomstige zelf zal dankbaar zijn dat je deze stap hebt gezet!

Doe mee voor €99,-

En maak je klaar om patronen te doorbreken
Klik Hier

Jezelf opnieuw uitvinden

Linda Koster, jouw reisleidster tijdens de Doorbraak Week, staat elke ochtend samen met jou en de andere deelnemers op. Met elkaar maken jullie een krachtige start van de dag.
’s Avonds sluiten jullie de dag dankbaar met elkaar af. 

“Ik vond mezelf opnieuw uit tijdens een soloreis van 3,5 maand. Het is het grootste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven.” Linda Koster

Linda is er om je te ondersteunen bij het doorbreken van gedachtepatronen en gewoontegedrag, en om je te helpen op jouw weg naar groei en transformatie.”

Durf jezelf uit te dagen en ga in je kracht staan!
Schrijf je nu in voor de Doorbraak Week en maak je klaar voor een week vol transformatie, groei en inspiratie. Samen maken we ruimte voor de nieuwe, authentieke jij.

Ben je er klaar voor? 

Inschrijven Doorbraak Week voor 99 euro

Je ontvangt na je inschrijving een betaallink

Download brochure Doorbraak Week

Chat openen
1
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?