Doorbraak Week

Wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld.

Open de deuren naar meer authenticiteit

Doorbreek belemmerende patronen

Welkom bij de Doorbraak Week, een reis die jouw perspectief zal veranderen en je leven zal verrijken. Deze week volg je online, in het gezelschap van gelijkgestemden, gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Stap aan boord voor een avontuurlijke reis die diep naar binnen leidt en ruimte schept voor groei. Doorbreek je barrières die je groeiproces hebben beperkt.

Wat je aandacht geeft groeit
Maak je klaar voor een ervaring die je liefde voor jezelf verdiept, je focus versterkt, je communicatievaardigheden verfijnt, en je in staat stelt om diepgewortelde patronen te doorbreken die tot nu toe je persoonlijke ontwikkeling hebben belemmerd.

Ben je klaar om jezelf de aandacht te geven waar je naar verlangt?

Hoe ziet de week eruit

De doorbraak week is geïnspireerd op de HellWeek van Erik Bertrand Larssen. Het is een week die je uitdaagt om uit je comfortzone te gaan. Niets is echter verplicht, jij bepaalt wat je eruit wilt halen.

Zondagavond ‘Kick Off’
20:00 – 20:30 uur
We trappen de week af met een korte kick-off sessie waar we elkaar ontmoeten en eventuele vragen beantwoorden.

Maandag tot en met Vrijdag*
5:30 – 6:30 uur dagstart (of later via de replay 😘)
We beginnen de dag met aandacht voor het thema van de dag en het stellen van dagdoelen die bij jou passen. Je krijgt een opdracht die je in de ochtend, middag of begin van de avond kunt uitvoeren.

20:00 – 20:30 uur dagafsluiting (of later via de replay)
We nemen tijd om met elkaar te delen hoe je de dag hebt ervaren, ronden met een dankbaar hart af en bereiden onszelf voor op een goede nachtrust.

* optioneel:
de echte fanatiekelingen blijven  donderdag de hele nacht wakker om zo uitstelklusjes weg te werken en de baan vrij te maken voor vernieuwing. Hierdoor krijg je nog een hoop tijd kado.

Thema's van de doorbraak week

Doorbraak Week

Online en in je eigen omgeving
199
24 Inclusief btw
  • Zondagavond 20:00 uur kick-off
  • Maandag t/m Vrijdag 5:30 en 20:00 uur Live
  • Optioneel donderdagnacht de hele nacht wakker
  • Replay van de ochtend en avondsessies tot 12 uur na de bijeenkomst beschikbaar
  • Inclusief de hele week begeleiding
aanbieding

Jezelf opnieuw uitvinden

Linda Koster, jouw begeleider tijdens de Doorbraak Week, staat elke ochtend samen met jou en de andere deelnemers op. Met elkaar maken jullie een krachtige start van de dag.
’s Avonds sluiten jullie de dag dankbaar met elkaar af. 

“Ik vond mezelf opnieuw uit tijdens een soloreis van 3,5 maand. Het is het grootste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven.” Linda Koster

Linda is er om je te ondersteunen bij het doorbreken van gedachtepatronen en gewoontegedrag, en om je te helpen op jouw weg naar groei en transformatie.”

Durf jezelf uit te dagen en ga in je kracht staan!
Schrijf je nu in voor de Doorbraak Week en maak je klaar voor een week vol transformatie, groei en inspiratie. Samen openen we de deuren naar een nieuwe, authentieke jij.

Ben je er klaar voor? 

Inschrijven Doorbraak Week

Chat openen
1
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?