Youniversum

Persoonlijk Leiderschap voor Millennials

Overwin belemmeringen, bewandel je eigen (carrière)pad, volg jouw innerlijke kompas, verwezenlijk je dromen en ontdek jouw ongelimiteerde mogelijkheden!

Een 5-daagse training voor millennials. Dé ontdekkingsreis voor iedere millennial.

Als millennial ligt de wereld aan je voeten. Toch valt het niet altijd mee om je eigen pad te volgen en de juiste keuzes te maken. Niet alleen jij, maar ook de organisatie waar je werkt en jouw collega’s leggen de lat hoog.

Er wordt veel van je gevraagd en natuurlijk wil je aan deze verwachtingen voldoen.  Vaak heb je immers maar één doel en dat is ‘de beste zijn in wat je doet’. Als millennial ben je immers opgevoed vanuit het idee dat alles mogelijk is in het leven. Je werkt hard, misschien wel te hard in de hoop dat alles op z’n plek valt.

Maar hard werken is niet altijd de oplossing. En misschien, als je diep in je hart kijkt, ben je niet blij met keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt.

Op ontdekkingsreis

Als ambitieuze professional wil je graag het maximale uit jezelf halen. Daarom nemen we jou graag mee op ontdekkingsreis.

Persoonlijk Leiderschap voor Millennials ondersteunt jou bij de ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap en helpt de balans opmaken, waardoor je in contact blijft met je eigen waarden en drijfveren én tegelijkertijd ook de regie behoudt over jouw carrière en richting geeft aan een betekenisvol leven.

Ga jij de uitdaging aan? Voor meer informatie: www.youniversum.nl

Persoonlijk Leiderschap voor Millennials is een programma waarin we:

Het programma wordt zowel uitgevoerd in Nederland als in Andalusië (Spanje).


Kijk op www.youniversum.nl voor meer informatie

Persoonlijk Leiderschap voor Millennials
Chat openen
1
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?