Verbindende communicatie

Wanneer we luisteren om te begrijpen, in plaats van luisteren om te reageren, ontstaat er contact

Meer werkplezier door verbindende communicatie

Ontdek de sleutel tot effectieve en harmonieuze relaties met onze krachtige training "Verbindende Communicatie"!

Ben je op zoek naar betere manieren om te communiceren met anderen? Wil je conflictsituaties verminderen en op een dieper niveau verbinding maken met jezelf en anderen? Dan is onze inspirerende en transformerende training “Verbindende Communicatie” precies wat je nodig hebt!

🗣️ Wat houdt de training in? 🗣️

“Verbindende Communicatie” is een interactieve en waardevolle trainingservaring die zich richt op het ontwikkelen van empathie, helderheid en compassie in je communicatie. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden door de principes en praktijken van verbindende communicatie, gebaseerd op het gedachtegoed van Marshall Rosenberg.

🎓 Voor wie is deze training bedoeld? 🎓

De “Verbindende Communicatie” training is geschikt voor iedereen die zijn of haar communicatievaardigheden wil verbeteren en op een meer authentieke en harmonieuze manier met anderen wil omgaan. Of je nu een leidinggevende bent die effectiever wil communiceren met je team, een professional die betere klantrelaties wil opbouwen, of gewoon een persoon die graag diepere verbindingen wil creëren, deze training is voor jou!

 

Verbindende Communicatie is als het leren van een nieuwe taal

De training Verbindende Communicatie is opgebouwd op drie dagdelen, met telkens twee weken ruimte tussen de dagdelen, zodat er ruimte is om het geleerde in de praktijk te oefenen.

Het programma wordt luchtig gebracht, met humor, diepgang en vooral veel ruimte om te oefenen. Verbindende communicatie is een taal die vooral geoefend moet worden.

Deelnemers ontvangen gratis toegang tot de online omgeving waarin onder andere voorbereidende opdrachten voor de bijeenkomsten terug te vinden zijn.

Wat kun je verwachten?

Investeer in jezelf en je relaties!

Vraag vandaag nog de training “Verbindende Communicatie” aan en ontdek de kracht van heldere en empathische interacties.

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons.

We helpen je graag verder!

Verbindende communicatie - Linda Koster en Gert Blaas
Chat openen
1
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?