Timemanagement

Als je geen tijd neemt, zal je ook nooit tijd krijgen

Verbeter je timemanagement in onze tweedaagse training: leer prioriteiten stellen, communiceren en stress verminderen voor meer balans en productiviteit.

Voel je je overweldigd door de constante druk en het gebrek aan tijd? Het is tijd om je timemanagement skills aan te scherpen.

Leer de essentie van timemanagement: het stellen van prioriteiten, structuur aanbrengen in je werk, en effectief communiceren. We duiken ook in zelfmanagement, waarbij we kijken naar jouw rol, hoe je omgaat met collega’s, en hoe je grenzen stelt en delegeert.

We hebben allemaal even veel tijd, alleen gaan we er anders mee om.

Deze training is perfect voor iedereen die worstelt met tijdsdruk en op zoek is naar meer structuur en inzicht in hun werkzaamheden. Of je nu moeite hebt met het vinden van een werk-privé balans, de werkdruk voelt toenemen, of simpelweg effectiever wilt zijn in je werk, deze training biedt de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

Klaar om de regie over je tijd terug te vinden?

De training combineert praktische oefeningen met theorie en sluit af met een persoonlijk actieplan. Na afloop kun je beter je tijd managen, heb je inzicht in je werkrol, en kun je effectiever delegeren en communiceren.

Deze training is ideaal als je zoekt naar meer structuur in je werkzaamheden en een betere werk-privé balans. We passen de inhoud aan op jouw behoeften, gebaseerd op een intakegesprek, om zo relevant en effectief mogelijk te zijn.

Na afloop ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Chat openen
1
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?