Spirit

Word meester over je geest en creëer harmonie in uitdagende situaties.

Ontdek hoe je jezelf niet laat belemmeren en je hoofd koel houdt in uitdagende situaties.

Spirit

In deze training leer je de kunst van persoonlijk leiderschap, waarbij je bewust keuzes maakt en verantwoordelijkheid neemt voor je communicatie. Je begrijpt hoe je eigen mind werkt: je kijk op de wereld, je drijfveren, overtuigingen en waarden die je gedrag beïnvloeden.

Stel je voor dat je gehecht bent aan je eigen ideeën, maar je moet compromissen sluiten met collega’s. Hoe reageer je dan? Je gedachten en gevoelens beïnvloeden je keuzes en communicatie.

Tijdens ‘Spirit’ krijg je inzicht en controle over je gedachten en gevoelens door middel van ontspanningsmeditaties, analytische meditatie, en individuele- en groepsopdrachten. Je ontdekt je persoonlijke drijfverenprofiel en ontwikkelt emotionele intelligentie.

Het begint met je mindset

Leer hoe je een onrustige geest heelt, en hoe je controle krijgt over je gedachten en emoties. Omgaan met belemmeringen en het toepassen van emotionele intelligentie komen ook aan bod. Je krijgt geluidsopnames van meditatietechnieken, zodat je deze gemakkelijk kunt integreren in je dagelijks leven.

De training ‘Spirit’ biedt een unieke gelegenheid om diep contact te maken met je innerlijke wijsheid en kracht, waardoor je kunt groeien op spiritueel niveau.

Deze training richt zich niet alleen op persoonlijke ontwikkeling, maar ook op professionele groei. Je leert effectieve strategieën om jezelf te verbeteren en succesvol te zijn in zowel je persoonlijke als professionele leven.

Creëer een positieve werksfeer door te leren hoe je compassie en begrip kunt ontwikkelen. Verbeter niet alleen je eigen welzijn, maar ook de relaties met collega’s en teamleden. De training bevordert een harmonieuze en ondersteunende omgeving waarin samenwerking en teamgeest floreren.

Dit is wat het je oplevert:

Deze training is te boeken als individuele training, of incompany programma.

Chat openen
1
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?