Heidagen

Sla met elkaar die heipalen de grond in, BAM!

En zorg voor een stevig fundament

Om vooruit te komen moet je soms even stilstaan

Het doel van ‘Heidagen’ is kan heel verschillend zijn. Je kunt als team bij elkaar komen om te brainstormen over een thema, een implementatieplan voor de nieuwe strategie op te stellen, met elkaar effectief te vergaderen en tot beslissingen te komen, teambuilding of op een ontspannen manier elkaar beter te leren kennen. Kortom alles is mogelijk.  
Dit werkt het best op een plek waar je even loskomt van alle dagelijkse werkzaamheden en invloeden waar je op kantoor mee te maken hebt. Een plek waar je met elkaar de tijd kunt nemen en de aandacht kunt focussen op een thema of onderwerp. De associatie dat je dit op ‘de hei’ kunt doen is dus nog niet zo gek. Een andere associatie waar je aan kunt denken is dat je de heipalen die je nodig hebt als fundament voor de verandering gelijk de grond in kunt slaan. BAM!

'Op de hei' kunnen jullie loskomen van alle dagelijkse werkzaamheden en invloeden

Je kunt ervoor kiezen om als team een Heidag te organiseren en te leiden, maar ervaring leert dat het prettig is dat een buitenstaander de praktische dingen regelt, opdrachten geeft en hiervan de tijd bewaakt en zorgt dat er een juiste balans is tussen plezier en productiviteit. Zo heb je als team echt het hoofd en de handen vrij.

Aan de hand van jullie wensen, wordt een op-maat-gemaakt programma samengesteld. Indien gewenst wordt er ook gezocht naar een geschikte locatie en worden jullie van A tot Z ontzorgd.

Na deze heidagen:

Kan ik jouw team helpen de Heidagen tot een succes te maken?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

ULC - teamdag - schapen hoeden - samen denken samen doen
Chat openen
1
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?